Filminspektion

Filmning i golvbrunn i badrum.

Vi kontrollerar avloppsrörens skick

Det är omöjligt att från utsidan se om avloppet läcker eller är på väg att täppas igen. För att ta reda på avloppsrörens skick krävs en filminspektion. Den ger dig viktig information om eventuella brister som bör åtgärdas.

Boka filminspektion

Filmning av golvbrunn i badrum.
Orsak och åtgärd

Återkommande stopp i avlopp

Vi gör alltid en filminspektion vid återkommande stopp. Först spolas avloppet rent. När röret är fritt från sediment och avlagringar kan vi upptäcka sprickor, hål, inväxande rötter, förskjutningar och sättningar. När vi hittat orsaken ger vi dig ett åtgärds- och kostnadsförslag.

Inspektionskamera för avlopp.
Planera för framtiden

Trygghet med filminspektion

Filminspektion är inte bara ett bra sätt att undvika oväntade dyra översvämningar. Det ger dig också rätt förutsättningar för att upprätta en realistiskt budget och underhållsplan för framtida investeringar.

Filmkamera lyser ner i golvbrunn.
Besiktning av avlopp

Ska du köpa hus?

Då är det en god idé att låta oss bedöma avloppets skick. I en vanlig husbesiktning ingår nämligen inte kontroll av avloppet. Med filminspektion ger vi dig en god insikt i om du behöver planera för en kommande renovering.

Är du osäker på om dina avloppsrör är hela?

Låt oss ta reda på det! Du får paketpris när du bokar filminspektion i samband med underhållsspolning. Spolarna har STVF-certifierad personal och all dokumentation överlämnas till kund.

Boka filminspektion