Filminspektion av avlopp

Kontroll av rörfunktion

Det är omöjligt att från utsidan se om avloppet håller tätt eller håller på att täppas igen pågrund av tillexempel rost eller rötter. För att ta reda på avloppsrörens skick krävs en filminspektion, eller TV-inspektion som det också kallas. En filmning kan ge dig viktig information om evetuella brister som kan åtgärdas innan en fuktskada uppstår.

Rotsamling i rör

Återkommande stopp i avloppet

Vi gör alltid en filminspektion vid återkommande stopp i avloppet för att hitta orsaken till problemen.

En filmning föregås alltid av en renspolning av avloppet. När röret är fritt från sediment och avlagringar kan vi upptäcka sprickor, hål, inväxande rötter, förskjutningar och/eller sättningar. När vi hittat orsaken ger vi dig ett åtgärds- och kostnadsförslag.

Upptäck problemen i tid

Filminspektionen, även kallad TV-inspektion, ger viktig information vid bedömning av avloppets kondition. Du upptäcker avloppsproblem i tid. Oväntade kostnader som dyra översvämningar kan undvikas och du kan planera bättre inför eventuella framtida investeringar.

Passa på att boka filminspektion till extra förmånligt pris i samband med underhållsspolning.

Filma avloppet vid husköp

Ska du köpa hus? Avloppssystemet är en viktig men dold funktion i fastigheten som ofta glöms bort. I de vanliga besiktningskontrollerna vid husförsäljning ingår inte besiktning av avloppet. Låt oss filma rören och slipp dyra överraskningar.

Spolarna kan tillhandahålla STVF-certifierad personal. All dokumentation överlämnas till kund.

Vet du om dina dolda avloppsrör är hela?

Få paketpris när du bokar filminspektion i samband med underhållsspolning.

Boka filminspektion

Spolare