• Om oss

    Affärer på ett hållbart sätt

    En del av Wall to Wall Group

    Spolarnas spolbil i grön skog.

Vi gör allt för ditt avlopp

Spolarna (Skånska Högtrycksspolarna AB) är ett modernt spolföretag verksamt i Skåne och Blekinge.

Vi är heltäckande inom avloppsunderhåll och arbetar med förebyggande och akuta åtgärder. Modern teknik och hög servicegrad är kännetecknande. Våra ledord är kvalitet, kompetens och personlig service.

Spolarna är en del av Wall to Wall Group sedan 2019.

Wall to Wall Group

Spolbil

Vi finns nära dig

Eftersom Spolarna finns på flera strategiskt utspridda depåer kan vi erbjuda snabb service och avloppsjour dygnet runt med kort inställelsetid. Våra spolbilar utgår från flera orter i Skåne och Blekinge. Vi löser och förebygger de flesta avloppsproblem som kan uppstå.

För dig som kund är det tryggt, enkelt och kostnadseffektivt att anlita en lokal leverantör för ditt totala avloppsunderhåll.

Spolning av golvbrunn.

Avloppsunderhåll kräver personlig service

Vid avloppsunderhåll arbetar vi oftast inne i privatpersoners hem. Det är ett stort ansvar. Därför lägger vi stor vikt på kvalificerad personal som ger personlig service, bra information och gott bemötande till både fastighetsägare och boende under hela arbetsprocessen.

Vi arbetar aktivt för att våra kunder skall vara nöjda från första kontakt till slutfört arbete. Vår personal svarar gärna på frågor om våra avloppstjänster.

Ett professionellt spolföretag

Inom bolaget finns all nödvändig kunskap och certifieringar för att tillhandahålla ett professionellt avloppsunderhåll av bästa kvalitet. Vi utsågs till Superföretag 2015 av Veckans Affärer och har varit Gasellföretag flera år i rad.

Skog i motljus

Ett miljövänligt spolbolag

Visste du att vi endast använder hett vatten utan kemiska preparat när vi underhållsspolar ditt avlopp? Vi ställer dessutom krav på att våra leverantörer håller en hög miljöprofil.

Allt avfall omhändertas enligt gällande lagstiftning och vi följer lagar och förordningar inom miljöområdet.

Bilparken uppdateras kontinuerligt för att nå så liten miljöbelastning som möjligt.

Våra kunder

Glasögon på dokument.

Spolarnas kunder vill ha kvalitet och har höga krav på god service. De vill ha ett problemfritt avlopp och ser många fördelarna i att anlita ett fullserviceföretag som kan ombesörja allt avloppsunderhåll som krävs i en fastighet. De uppskattar att ha all information om servisen samlad på ett ställe för att enkelt kunna följa upp och lägga budget för fastighetens framtida underhållsplan.

Handslag.

Varje fastighetstyp med ett avlopp är en potentiell kund till oss. Vi riktar oss till fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, förvaltare och privata villaägare för vilka vi utför alla typer av avloppsunderhåll.

Vår lokala närvaro ger våra kunder korta inställelsetider.

Vi har ramavtal med flera kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar samt statliga inrättningar.

Test
Leverantör

För dig som är leverantör till Spolarna

Är du leverantör till oss? Dina fakturor skall du maila till inbox.5566231568@spolarna.com