Vi gör allt för ditt avlopp

Spolarna är ett av Sveriges ledande spolföretag. Vi arbetar med både förebyggande och akuta åtgärder. Modern teknik och hög servicegrad är kännetecknande, och vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av avloppsproblem. Spolarna utsågs till Superföretag 2015 av Veckans Affärer och har varit Gasellföretag i flera år i rad.

Spolarna finns nära dig

Eftersom vi verkar lokalt kan vi erbjuda snabb service och dygnet-runt-avloppsjour med kort inställelsetid. Våra spolbilar utgår från flera orter i Skåne, Blekinge och Göteborg. Vi löser och förebygger de flesta avloppsproblem som kan uppstå.

För dig som kund är det enkelt och kostnadseffektivt att anlita en lokal leverantör för ditt totala avloppsunderhåll.

Personlig service

Avloppsservice kräver att vi går in i privatpersoners hem. Det är ett stort ansvar. Därför lägger vi stor vikt på personlig service, bra information och gott bemötande till både fastighetsägare och boende under hela arbetsprocessen.

Vi arbetar aktivt för att våra kunder skall vara nöjda från första kontakt till slutfört arbete. Vår personal svarar gärna på frågor om våra avloppstjänster.

Ett familjeägt spolföretag

Spolarna (Skånska Högtrycksspolarna AB) är ett modernt företag med ambitionen att vara Sveriges bästa spolföretag. Vi är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp och vårt verksamhetsområde är Skåne, Blekinge, södra Småland och Göteborg.

Våra ledord är kvalitet, kompetens och personlig service.

Inom bolaget finns all nödvändig kompetens och certifieringar för att tillhandahålla ett professionellt avloppsunderhåll av bästa kvalitet. Vi kan erbjuda STVF-certifierad personal och auktoriserade rörinstallatörer.

Spolargruppen Sverige AB är moderbolag.

Ett miljövänligt spolföretag

Allt avfall omhändertas enligt gällande lagstiftning och vi följer lagar och förordningar inom miljöområdet.

Vi underhållsspolar genom att endast använda hett vatten utan kemiska preparat. Vi ställer krav på att våra leverantörer håller en hög miljöprofil. 

Våra kunder

Spolarnas kunder är kvalitetsmedvetna och har krav på hög service. De vill ha ett problemfritt avlopp och ser fördelarna med och tryggheten i att anlita ett fullserviceföretag som kan ombesörja allt som rör fastighetens avlopp.

Vi riktar oss till både privata villaägare och fastighetsbolag för vilka vi utför alla typer av uppdrag inom avloppsunderhåll och relining. Vår lokala närvaro gör att vi har korta inställelsetider även på mindre eller akuta uppdrag.

Varje fastighetstyp med ett avlopp är en potentiell kund till oss.

Vi har ramavtal med flera kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar (såsom HSB och Riksbyggen) samt statliga inrättningar.