• Allt inom avlopp

    Information till villaägare

    Spoltekniker på väg in i villa med spolslang.
Erbjudande till villaägare

Paketpris

Boka filminspektion i samband med beställning av villaspolning till extra förmånligt pris.

Kontakta oss om erbjudande

Fast pris

Spolarna gör allt för att erbjuda dig riktigt konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet eller miljö. Det viktigaste är att du får rätt pris baserat på dina behov. Du kan nyttja ROT-avdraget på alla våra tjänster. Beställer du exempelvis fler tjänster samtidigt så som filminspektion i samband med underhållsspolning kan vi lämna paketpriser.

Kontakta oss för offert

När extra åtgärder krävs?

Ibland upptäcks brister i avloppet som kräver åtgärd, det kan till exempel vara fräsning av kalkavlagringar eller relining av läckande sprickor. I de fall där ytterligare åtgärder krävs för att avhjälpa ditt problem som går utanför offert är vi tydliga med detta innan någon åtgärd vidtas.

Betalningsvillkor

All fakturering sker med 30 dagar netto + moms. Vi har inga framkörnings- eller fakturaavgifter. Vi omfattas av SLAM95.

Telefonsamtal

Vid bokning

När du som villaägare bokar våra tjänster får du all information om pris och datum vid bokningen. Du erhåller också all information om vad du behöver tänka på inför vårt besök.

Ett par i villa väntar vid ytterdörr på spoltekniker.
Inför vårt besök

Nyckel till villan

För att kunna utföra underhållsspolning behöver vi tillgång till din villa. Antingen genom att någon i hushållet är hemma eller efter överenskommelse. I de fall vi inte kommer in på bokad tid kommer vi att behöva debitera arbetet ändå.

Ren golvbrunn
inför vårt besök

Städning

Vi uppskattar om du har städat och tömt utrymmet under vask samt rengjort de golvbrunnar som ska renspolas. Det gör att vi kan arbeta mer effektivt.

Vi lämnar alltid rent och städat efter oss.

Efter besök

Dokumentation

Efter underhållsspolning överlämnas all dokumentation om projektet till dig på USB-sticka eller via e-post. Dokumentationen innehåller all information om vilka åtgärder som har vidtagits samt filmer från filminspektion i de fall detta har skett.

Den underhållsspolning som nu skett upprätthåller avloppssystemets normala funktion i 3–5 år framöver beroende på avloppets belastning.