Ta hand om avloppssystemet – underhållsspolning förebygger stopp i rören

Problem med avloppsrören kan bero på en mängd olika saker. Därför är det viktigt att kontinuerligt sköta om och underhålla ett avloppssystem. För att bibehålla ett fungerande och välmående avlopp krävs det att rören rengörs med jämna mellanrum. Regelbunden rörspolning är ett vedertaget sätt att underhålla avloppssystem på. Genom att spola rören hålls avloppet rent från fett, slam och rost, vilket avsevärt minskar risken för framtida stopp eller problem.

För att avrinningen i avloppet inte ska försämras med och riskera att orsaka vattenskador i fastigheten är det viktigt att underhållsspola avloppsrören. Att regelbundet underhållsspola dina rör med vår skonsamma metod är en bra investering för dina avloppsrör. Det säkerställer avloppets normala funktion och ser till att vattnet rinner som det ska. Dessutom minskar det risken att du drabbas av akuta stopp eller vattenskador som både är besvärligt och kostar mycket pengar att åtgärda. 

 

Vi utför rörspolning i fastigheter och bostadsrättsföreningar

Har din fastighet problem med rören eller avloppssystemet? Vi har lång erfarenhet av rörspolning och utför rörspolning på uppdrag från framför allt fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, men också privata villaägare. Vår rörspolning är skonsam för rören och miljövänlig, helt utan kemikalier. Till fasta priser kan vi genom både underhållsspolning och relining säkerställa att ditt avloppssystem fungerar och blir hållbart under en längre tid.

Spolarna är ett fullservicebolag inom avlopp och utför avloppsrensning och avloppsunderhåll i fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privata villaägare. Med vår expertis och snabba service kan vi hjälpa dig med både förebyggande och akuta åtgärder. Vi rekommenderar att du bokar underhållsspolning i god tid. Vid akut stopp i avloppet har vi en bemannad avloppsjour som är tillgänglig dygnet runt.

Har du problem med dina avloppsrör? Kontakta oss så hjälper vi dig!