Serviceavtal för avlopp

Spolarna erbjuder mycket förmånliga serviceavtal för regelbundet och löpande avloppsunderhåll till fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Avtalen ger goda förutsättningar för en bra och välplanerad fastighetsekonomi samt fördelarna med att samarbeta med en väletablerad och erkänd totalentreprenör inom avlopp.

spolning brf

Trygg fastighet utan avloppsproblem

Trygga din fastighet mot avloppsproblem genom att låta den omfattas av ett serviceavtal för hela avloppsunderhållet. Vi erbjuder fastighetsägare kontinuerligt underhåll till ett fast pris per månad och lägenhet. Avtalet ger goda förutsättningar för en bra och välplanerad fastighetsekonomi som inte tär på likviditeten.

Vi erbjuder serviceavtal i olika storlekar. I alla avtal ingår underhållsspolning av samtliga lägenheter i fastigheten och filminspektion av utvalda avloppsledningar.

Förutom att innehålla fler tjänster kan våra avtal dessutom ge dig extra förmånliga priser på tillkommande arbeten såsom fräsning, rotskärning, slamsugning och servicerelining vid mindre lagningar.

 

Räntefritt och månadsvis

Våra serviceavtal debiteras, räntefritt, till en låg fast månadskostnad per lägenhet. Kontakta våra säljare för mer information.