Avloppsrensning och underhåll för alla fastigheter

I skåne, blekinge och göteborg

Skånska Högtrycksspolarna AB är ett välrenommerat fullserviceföretag inom avlopp och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare för allt inom avloppsrensning och avloppsunderhåll. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och verksamhetsområdet är Skåne, Blekinge, södra Småland och Göteborg, med lokala kontor på flera orter.

Spolarna – ett Gasellföretag 2017

Femte året i rad

Vi fortsätter växa med sunda finanser och utsågs därför till Gasellföretag för 5:e gången! Dessutom prisade Företagarna oss med ”Årets företag i Kristianstad”. Sedan tidigare har vi två nomineringar till Superföretag av Veckans Affärer.

Vi jobbar ödmjukt med fokus på kvalitet och bästa service.

Akut stopp i avloppet?

Ring vår avloppsjour

Rinner inte vattnet undan i toaletten, duschen eller handfatet? Boka underhållsspolning i tid innan problemen förvärras. Drabbas du av akut stopp i avloppet eller översvämning kontaktar du vår avloppsjour, som är bemannad dygnet runt.

Våra avloppstjänster

Anlita Spolarna för små och stora uppdrag inom avloppsunderhåll. Vi utför allt från akut stoppspolning, planerad underhållsspolning, filminspektion, fräsning, rotskärning, slamsugning till renovering av trasiga avlopp med relining.