Koordinerande säljare mot BRF:er och fastighetsägare

Spolarna utökade sitt verksamhetsområde 2015 genom sin etablering i Göteborg. Målsättningen med etableringen är att bli områdets största aktör inom underhållsspolning, fräsning och relining. I ryggen finns en finansiellt stark och familjeägd koncern. Vill du bli en i familjen och vara en viktig del av arbetet med att sätta oss på kartan i Göteborg?

Spolarna är ett välrenommerat fullserviceföretag inom avlopp. Vi anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare för allt inom avloppsrensning och avloppsunderhåll.

Vi utökade vårt verksamhetsområde 2015 genom etablering i Göteborg. Målsättningen med etableringen är att bli områdets största aktör inom underhållsspolning, fräsning och relining. I ryggen finns en finansiellt stark och familjeägd koncern. Vill du bli en i familjen och vara en viktig del av arbetet med att sätta oss på kartan i Göteborg?

Din roll som säljare

Vi är på en kraftig tillväxtresa och söker en initiativrik säljare som ska bearbeta marknaden och stärka vår position i Göteborg och Västsverige. Dina kunder är i första hand bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, varför vi ser det som starkt meriterande om du jobbat mot dessa målgrupper B2B sedan tidigare, och i och med det vet hur du skapar kontakt eller redan har ett etablerat kontaktnät.

Rollen innebär stort ansvar, du ser till att dina spoltekniker är belagda med jobb och att dina kunder är nöjda och omhändertagna. Som säljare ansvarar du för att hitta nya kunder, bygga långsiktiga kundrelationer och vara rådgivande i din försäljning. Du representerar Spolarna på ett bra sätt och kan vara kreativ i din roll; till exempel genom att jobba nära marknadsteamet för att skapa relevanta kampanjer för dina prospekt och kunder.

Vi erbjuder

  • Möjligheten att vara med och utveckla och stärka vår redan fina position på marknaden. – Vi ska bli det förstahandsvalet för våra kunder!
  • En viktig arbetsroll med mycket ansvar, där dina insatser ger direkteffekt på vår verksamhet.
  • En koordinerande och proaktiv roll i ett stolt bolag, med goda utvecklingsmöjligheter.
  • Utrymme för dig med idéer, vilja och driv att växa i företaget.
  • En fri vardag för dig som bidrar med kvalitativt jobb, samt väldigt attraktiva förmåner.

Vi söker dig som

  • Har jobbat projektledande eller koordinerande, alternativt dig som är en riktigt vass lagspelare, som ser positivt på och är flexibel i en föränderlig och stundtals hektisk vardag.
  • Kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska.
  • Med fördel har jobbat med BRF:er och fastighetsägare sedan tidigare.
  • Innehar B körkort och har god datorvana (bl.a. i Excel, affärssystemet Pyramid meriterande).

Känner du att du passar för denna varierade roll? Vi ser då fram emot att snarast få din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin samt researcher Amanda Klippinge. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helen på tel: 072-3028251 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se, alternativt Amanda på tel: 0765-25 90 54 eller mail: amanda.klippinge@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Spolarna är ett av Sveriges ledande spolföretag. Vi arbetar med både förebyggande och akuta åtgärder där modern teknik och hög servicegrad är kännetecknande. Vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av avloppsproblem. Spolarna utsågs till Superföretag 2015 av Veckans Affärer och har varit Gasellföretag i flera år i rad.

Klicka var som för att stänga