Servicetekniker sökes till Spolarna Göteborg

Spolarna växer och vi söker nu serviceinriktade och engagerade medarbetare till vårt team i Göteborg.

Som servicetekniker hos oss är du ute och jobbar med avloppsunderhåll hos våra kunder. Arbetet innebär exempelvis stoppspolning, underhållsspolning samt fräsning och rotskärning av avloppsrör. Vi erbjuder dig utbildning inom rörspolning och avloppsunderhåll.

Vi är anslutna till kollektivavtalet Byggnads.

Din bakgrund:

Du är självgående, driven och händig. Det är meriterande om du har hantverksbakgrund och/eller är mycket händig. Social kompetens, goda datorkunskaper och flytande svenska i tal och skrift ser vi som en förutsättning. Dina arbetstider på plats är 7-16.

Du ska ha C-körkort samt tillgång till egen bil.

Ansökan:

Ansökan och CV mailar du till Pontus Igelström på pontus.igelstrom@spolarna.com, Pontus kan även svara på eventuella frågor du har angående tjänsten. 

Läs mer om Spolarna här på sajten.

Allmänt

Generellt värdesätter vi att du som vill jobba hos oss är serviceinriktad, ansvarsfull och har eget driv. Du gillar att vara en del av ett team och har ordningssinne. C-körkort är ett krav för personal som arbetar ute på fältet. Vi fortbildar vår personal inom relining och underhållsspolning. Inom dessa områden är förkunskaper inte ett krav men starkt meriterande.